Вартість нафти знижується у вівторок слідом за падінням фондових ринків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вартість нафти знижується у вівторок слідом за падінням фондових ринків

Енергетика
462
Вартість нафти знижується у вівторок слідом за падінням світових фондових ринків, повідомило агентство Bloomberg.
Негативний вплив на ринок мали також дані про максимальне за чотири роки скорочення доходів американців у червні та очікування подальшого зростання запасів палива в США.
Доходи населення США знизилися в червні на 1,3%, свідчать дані міністерства торгівлі країни. Видатки американців виросли на 0,4%, однак з урахуванням інфляції вони скоротилися на 0,1%. "Котирування акцій, енергоносіїв і зернових падають у вівторок, - відзначив головний стратег Confluence Investment Management Білл О'грейді. - Усі ці ринки рухаються в ногу в цей момент".
Комерційні запаси нафти в США минулого тижня виросли на 600 тис. барелів, прогнозують аналітики.
"Ринок коректується вниз у вівторок у зв'язку з очікуваннями, що в середу дані міністерства енергетики США знову покажуть збільшення запасів нафти, а п'ятничний звіт по американському ринку праці буде свідчити про чергові втрати тисяч робочих місць", - сказав віце-президент енергетичного підрозділу MF Global у Нью-Йорку Майкл Фітцпатрік.
Ціна вересневих ф'ючерсів на WTI знизилася під час торгів на Нью-Йоркській товарній біржі (NYMEX) у вівторок на $0,84 (1,17%)- до $70,74 за барель.
Котирування ф'ючерса на нафту Brent на вересень на лондонській біржі ICE Futures 4 серпня опустилося на $0,05 (0,07%) - до $73,5 за барель.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас