За яку ціну продадуться особняки Медоффа? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За яку ціну продадуться особняки Медоффа?

Нерухомість
379
Нерухомість Бернарда Медоффа, яка оцінюється майже в $22 млн., найближчим часом буде виставлена на продаж, повідомляє 3 серпня CNNMoney.com. Жертви його фінансової піраміди сподіваються, що будинки підуть за гарною ціною, тому що прибуток розділять між ними. Але питання про те, чи принесе ця елітна нерухомість суми, у які вона оцінюється, залишається відкритим.
Пентхаус на Манхеттені
ФБР оцінило дуплекс Медоффа на Манхеттені в $7,5 млн., однак ця сума викликає сумніви в оцінювача компанії Miller Samuel Джонатана Міллера.
"У ЗМІ говорять про дуплекс на Парк авеню вартістю $7 млн., однак місце розташування квартири скромніше", - сказав Міллер. Вона знаходиться не на Парк авеню, а на 64-й Східній вулиці, тобто на розі Лексінгтон. Крім того, Міллер, що бачив план квартири, відзначає, що кімнати, хоча й просторі, не величезні. Проте, у квартирі є чотири спальні, їдальня для прийомів, бібліотека і велика вітальня.
Як відіб'ється на ціні квартири її зв'язок з Медоффом? Зв'язок нерухомості зі злочинцями або злочином часто знижує її вартість. Однак зв'язок зі знаменитостями підвищує ціну. "Наскільки я бачу, покупці нерухомості в Нью-Йорку за такими цінами не цікавляться знаменитостями, - сказав Міллер. - Багато хто з них самі знаменитості".
Будинок на узбережжі Лонг-Айленду
Доля будинку площею 3 тисячі квадратних футів може виявитися кращою. Він піднімається прямо над океаном на ділянці площею півтора акра і побудований ближче до води, ніж можна було б побудувати сьогодні, тому що раніше правила зонування були менш жорсткими.
За оцінкою податківців, будинок із чотирма спальнями коштує $3,3 млн., однак ФБР оцінює його як мінімум в $7 млн. Один ріелтор вважає, що будинок може піти і за $10 млн.
Будинок на Палм-Біч
Площа цього будинку 6475 квадратних футів, у ньому п'ять спалень і сім ванних. Ділянка площею півакра розташована на межі Intracoastal Waterway, судноплавного шляху, який тягнеться уздовж усього Східного узбережжя США. Це рай для власників катерів і яхт.
Будинок оточений високими деревами, на другому поверсі є простора веранда. До будинку прилягає приватний док, де стояло рибальське судно Медоффа Bull довжиною 55 футів. Судно, яке оцінюється в $1,5 млн., теж конфісковане. За оцінкою ФБР, будинок коштує майже $7,5 млн.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас