У британських магазинах стали продавати шоколад за ціною золота — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У британських магазинах стали продавати шоколад за ціною золота

552
Виробник шоколаду Cadbury знову запустить виробництво шоколадного батончика Wispa Gold, пише The Daily Telegraph.
На честь повернення батончика в магазинах з'явиться спеціальна версія Wispa Gold в обгортці із чистого золота. Вартість такого батончика буде становити 961,48 фунта.
Батончик покритий дуже тонким шаром харчового золота і загорнутий у золоту обгортку. Вартість батончика Wispa Gold дорівнює вартості золотого злитка такої ж ваги. На думку бренд-менеджера Wispa Росс Фаркуа, Wispa Gold у золотій обгортці - найдорожчий шоколад, який колись надходив у продаж.
Невелика партія спеціальних Wispa Gold буде доставлена в лондонські супермаркети Selfridges під посиленою охороною. Протягом тижня батончик буде виставлений у ювелірних відділах магазинів. Усі гроші від продажу батончиків підуть на користь благодійної організації Lowe Syndrome Trust.
У середині вересні 2009 року в магазини надійде звичайна версія Wispa Gold - по 55 пенсів за батончик. Як би то не було, партія також буде обмеженою.
Шоколад і шоколадні цукерки з використанням харчового золота випускають такі компанії, як нідерландська Linders Bonbons (марка Goldleaf Chocolate), швейцарська Delafee, іспанська Xocoa і низка інших виробників шоколаду.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас