Volkswagen став найпопулярнішою фірмою у Німеччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen став найпопулярнішою фірмою у Німеччині

319
Найбільш улюбленим підприємством у Німеччині став Volkswagen (VW). Кожний п'ятий з тисячі опитаних віддає явну перевагу автовиробникові з Вольфсбурга - такі дані опитування, проведеного TNS Emnid на замовлення аудиторської компанії PricewaterhouseCoopers (Pwc), повідомляє Spiegel Online.
У результаті Volkswagen рішуче відтіснив на друге місце колишнього лідера - концерн Daimler, на підтримку якого нині висловилися лише 15 відсотків опитаних. За Daimler йде Siemens (11 відсотків), BMW (10 відсотків), а також Audi, Opel і Porsche, кожний з яких одержав приблизно по 5 відсотків.
Один зі членів правління Pwc Норберт Вінкельйохан бачить причину популярності VW у тому, що Volkswagen, за його словами, "перетворився в загальнонімецьку марку". На сході ФРН VW обрали лідером 23 відсотка опитаних. Автовиробник з Вольфсбурга залишається поза конкуренцією і для випускників гімназій та вищих навчальних закладів. "Це свідчить про те, що цей концерн якнайкраще підготовлений до майбутнього", - вважає Вікельйоханн.
Дискаунтери Aldi і Lidl залишилися в десятці улюблених підприємств у Німеччині, однак їх рейтинг знизився. Опитування, проведене на замовлення PwC, також показало, що довіра до німецьких підприємств, незважаючи на економічну кризу, за останні 12 місяців не ослабла.
Microsoft – лідер серед іноземних компаній
Серед іноземних підприємств пальму першості продовжує втримувати Microsoft, що злегка випереджає Sony. У десятку лідерів увійшли також Samsung, Apple і Philips.
У той же час десятку найпопулярніших компаній в 2009 році залишили Ikea (нині 14 місце), Coca-Cola (16 місце), Honda (12 місце) і Panasonic (19 місце).
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас