На шляху створення альянсу Yahoo-Microsoft буде багато перешкод — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На шляху створення альянсу Yahoo-Microsoft буде багато перешкод

302
Microsoft Corp. і Yahoo Inc. витратили кілька років на те, щоб домовиться про створення альянсу та об'єднати свої зусилля на ринку інтернет-пошуку. У цей час прийшов час найбільш важкої фази об'єднання.
Партнерство двох компаній пояснюється їхнім прагненням кинути виклик пануванню Google Inc., однак керівники Yahoo і Microsoft визнають, що створення пошуковика зажадає багаторічних зусиль. І це при тому, що цей сектор не терпить тих, хто відстає і наздоганяє. Проблеми з'являються через різницю в застосовуваних технологіях, культурі та бізнес-пріоритетах обох компаній.
Угода про спільну 10-річну роботу Yahoo і Microsoft передбачає інтеграцію пошуку на сторінках Yahoo у новий пошуковик Bing, створений Microsoft. Частину пошукових технологій Yahoo також планується інтегрувати в Bing. Обидві компанії зможуть зайняти близько 30% цього ринку, що зробить їхній продукт більш привабливим для рекламодавців.
"Там є всі необхідні частини. Microsoft володіє вже розробленим успішним продуктом, а Yahoo має масову аудиторію", - вважає колишній генеральний директор пошукової системи Lycos Боб Девіс.
Проте, інтеграція зажадає тривалого і відволікаючого ресурси процесу. Yahoo і Microsoft прогнозують її завершення протягом 24 місяців після закриття угоди і її схвалення регулювальними органами на початку 2010 року.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас