Деякі пляжі Києва можуть стати платними — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Деякі пляжі Києва можуть стати платними

662
Заступник директора КП "Плесо" з питань організації та розвитку рекреаційних зон Володимир Матушевич не виключає, що у майбутньому деякі київські пляжі стануть платними. Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна. "Можливо, в майбутньому, деякі пляжі будуть платними… Але деякі будуть і безплатними", - сказав В.Матушевич. За його словами, "Плесо" розглядає можливість залучення інвестора для розвитку системи прокату на пляжах.
У свою чергу комерційний директор "Плесо" Володимир Остапенко запевнив, що підприємство "не роздає київських пляжів". "КП "Плесо" не має право ні на яку землю, якою воно опікується, окрім очисних споруд, на які ми дійсно маємо акти на землю. Вся інша земля передана КП "Плесо" у повне господарське відання. Ніяких прав на цю землю для передачі ми не маємо… Тому ніякої роздачи пляжів не було, нема і не може бути", - наголосив В.Остапенко.
Як повідомила фінансовий директор "Плесо" Світлана Сидорець, бюджетний запит підприємства на 2009 р. був сформований у сумі 52 млн грн, однак підприємству доведено лімітами 17 млн грн. Вона також підкреслила, що з серпня 2008 р. підприємство не отримувало з бюджету Києва коштів на виконання своїх функцій.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас