АМКУ: "Укрпошта" знизила тариф для бюджетних організацій на пересилання повідомлення про вручення поштових переказів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ: "Укрпошта" знизила тариф для бюджетних організацій на пересилання повідомлення про вручення поштових переказів

208
УДППЗ "Укрпошта" на вимогу Антимонопольного комітету України (АМКУ) знизила тариф для бюджетних підприємств, установ та організацій на послугу з пересилання рекомендованого повідомлення про вручення поштових відправлень та переказів у межах України на 0,5 грн – до 3 грн. Про це повідомляє прес-служба АМКУ. Новий тариф затверджено наказом "Укрпошти" від 22 липня 2009 р. № 680.
Дані зміни доведено до відома всіх відособлених виробничих підрозділів "Укрпошти", які надають послуги споживачам, з вимогою забезпечити своєчасне та правильне застосування тарифів. "Підвищуючи тариф, "Укрпошта" не взяла до уваги той факт, що державним бюджетом України до кінця року розподілені кошти на оплату цієї послуги за тарифом 3 грн", – наголосив в.о. голови АМКУ Олександр Мельниченко.
Як повідомлялося, 16 червня 2009 р. "Укрпошта" на виконання рекомендацій Комітету знизила плату за послугу з приймання від населення готівкових платежів за житлово-комунальні послуги та електроенергію на 0,2 грн – до 1,8 грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас