Тимошенко відмінила наказ Мінтрансу, який і так ніхто не виконує — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко відмінила наказ Мінтрансу, який і так ніхто не виконує

1184
Кабінет Міністрів відмінив обов’язкову санітарну обробку порожніх залізничних вагонів і контейнерів перед перевезенням продуктів харчування. Про це на прес-конференції заявила прем’єр-міністр Юлія Тимошенко.
"Сьогодні скасований наказ Міністерства (транспорту і) зв’язку, який стосується інструкції про організацію, проведення на залізницях України робіт по санітарній обробці порожніх вагонів і контейнерів, призначених для перевезення продовольчих продуктів", - сказала вона.
Тимошенко підкреслила, що і раніше санобробка не проводилася, проте під приводом її проведення від аграріїв вимагали сплачувати значні суми.
На думку прем’єра, рішення уряду дозволить, зокрема, спростити перевезення аграрної продукції.
Нагадаємо, 1 липня Кабмін доручив Міністерству охорони здоров’я і Міністерству транспорту і зв’язку відмінити обов’язкову санітарну обробку порожніх залізничних вагонів і контейнерів перед перевезенням продуктів харчування.
У лютому Державна адміністрація залізничного транспорту "Укрзалізниця" просила Міністерство охорони здоров’я погодитися з відміною обов’язкової санітарної обробки порожніх залізничних вагонів і контейнерів перед завантаженням зерна.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас