Путін розраховує на зростання економіки в 2010 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін розраховує на зростання економіки в 2010 році

197
ВВП Росії в 2010 році покаже невелике зростання. Про це заявив російський прем'єр Володимир Путін. За його словами, у наступному році влада розраховує добитися "скромного, але все-таки поліпшення макроекономічних показників і вийти на позитивні темпи зростання ВВП".
Крім цього показника прем'єр очікує зростання в промисловому виробництві, сільському господарстві і, як результат, - стабілізацію реальних доходів населення.
Прем'єр РФ відзначив, що негативні наслідки кризи будуть якийсь час позначатися на стані держекономіки, бюджет РФ в 2010 році і протягом декількох наступних років буде дефіцитним.
За його словами, для скорочення дефіциту бюджету владі доведеться переглянути пріоритети і відмовитися від другорядних і менш термінових видів видатків. При цьому, урізати бюджетні видатки Путін вважає недоцільним, оскільки такі заходи можуть загальмувати повноцінне відновлення ділової активності в країні. Говорячи про формування бюджету-2010, російський прем'єр закликав не забувати про довгострокові пріоритети.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас