Укргазбанк домовився з великими кредиторами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк домовився з великими кредиторами

942
Укргазбанк домовився з великими власниками цінних паперів про реструктуризацію боргу. Про це повідомляє представник банку.
Коментуючи ситуацію щодо облігацій Укргазбанку серії "С", директор департаменту інвестиційної діяльності банку Юрій Каменецький заявив, що з великими власниками цінних паперів Укргазбанку вже досягнуті принципові домовленості про реструктуризацію боргу.
"Наші кредитори, бачачи позитивні зрушення в роботі банку, а також враховуючи розвиток ситуації на фінансовим ринку, вважають умови банку з погашення своїх зобов'язань прийнятними. Думаю, що найближчим часом питання реструктуризації цих заборгованостей будуть вирішені позитивно", - повідомляє Каменецький.
Нагадаємо, уже повідомлялося, що Укргазбанк відмовляється вчасно викупити свої облігації, запропонувавши їх власникам безпрецедентно жорсткі умови реструктуризації боргу.
3 серпня настає дата оферти (дострокового викупу) по облігаціях серії "C" Укргазбанку. Папери були випущені у жовтні минулого року на суму 300 млн грн. Більшість інвесторів пред'являть їх до дострокового погашення, але банк відмовляється викуповувати свої облігації в передбачений термін.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас