Китай і США активізують співробітництво в енергетиці та охороні навколишнього середовища — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай і США активізують співробітництво в енергетиці та охороні навколишнього середовища

187
Китай і США парафували меморандум про посилення співробітництва в енергетиці, боротьбі зі змінами клімату та охороні навколишнього середовища. На церемонії парафування, що відбулася в держдепартаменті США, були присутні і виступили з промовами член Держради КНР Дай Бінго і держсекретар США Хілларі Клінтон, які співголовували на стратегічному діалозі в рамках стратегічного та економічного діалогу між Китаєм і США, повідомляє Синьхуа.
Дай Бінго, зокрема, заявив, що питання про боротьбу зі змінами клімату та охорону навколишнього середовища було однією з важливих тем стратегічного та економічного діалогу між Китаєм і США. Сторони в дусі поглиблення взаєморозуміння, розширення консенсусу, розвитку співробітництва, взаємної вигоди та обопільного виграшу після кількаразових консультацій досягли єдності думок щодо тексту меморандуму. Це є, на його думку, важливим досягненням минулого раунду діалогу.
Перший раунд стратегічного та економічного діалогу між Китаєм і США пройшов 27-28 у Вашингтоні, під час нього сторони провели поглиблені обміни думками з питань співробітництва в політиці, сфері безпеки та економіці.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас