"Газпром" попередив інвесторів про можливість суспільних хвилювань у Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газпром" попередив інвесторів про можливість суспільних хвилювань у Росії

Енергетика
2237
Російський газовий монополіст - компанія "Газпром" попередила інвесторів, що економічна криза буде відчуватися в Росії ще довго і може привести до збільшення суспільних хвилювань у країні, повідомляє BBC з посиланням на інформацію агентства Dow Jones.
Відповідно до інформації Dow Jones, "Газпром" у своєму меморандумі, присвяченому майбутньому випуску єврооблігацій, відзначив, що ситуація в Росії, можливо, і надалі буде залишатися складною.
"Економічна ситуація, що погіршується, і хаос на фінансових ринках у Росії можуть привести до високого безробіття, або до нездатності державних і приватних підприємств виплачувати зарплату вчасно та у повному обсязі, - сказано в меморандумі, який виявився в розпорядженні Dow Jones. - Зарплати і допомоги також можуть у цілому не встигати за збільшенням вартості життя".
У меморандумі "Газпрому" говориться, що активізація страйкового руху та інших акцій соціального протесту може мати й інші наслідки: "збільшення підтримки ідеї відновлення центральної влади, посилення націоналізму, і в тому числі обмежень на іноземну участь у російській економіці".
Попередження для потенційних кредиторів "Газпрому" указують на більш широкий спектр ризиків, ніж російська монополія визнавала під час попередніх випусків єврооблігацій.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас