Нацрада з телебачення вирішила перевірити "Волю Кабель" у зв'язку зі скаргами абонентів з приводу їх переведення з аналогового на цифрове телебачення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацрада з телебачення вирішила перевірити "Волю Кабель" у зв'язку зі скаргами абонентів з приводу їх переведення з аналогового на цифрове телебачення

591
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення на своєму засіданні 22 липня ухвалила рішення щодо позапланової перевірки постачальника послуг аналогового кабельного мовлення компанії "Воля Кабель", що входить у групу "Воля", у зв'язку зі скаргами абонентів компанії із приводу їх переведення з аналогового на цифрове телебачення. Про це на брифінгу повідомив виконувач обов'язків голови Нацради Андрій Мірошниченко.
За його словами, за результатами перевірки буде ухвалено рішення про правочинність переведення абонентів на цифрове мовлення і підвищення цін на послуги компанії.
Як повідомляло агентство, у березні "Воля" заявила, що має намір завершити перехід з аналогового на цифрове телебачення в містах, де буде проводиться чемпіонат Європи з футболу в 2012 році, до його початку.
У вересні 2008 року Антимонопольний комітет рекомендував "Волі" відстрочити термін переходу на цифрове мовлення не менш ніж до травня 2009 року.
"Воля" надає послуги аналогового кабельного мовлення "Воля Кабель", цифрового мовлення "Воля Преміум ТВ", а також доступу до Інтернету по кабельних мережах під торговельною маркою "Воля Бродбенд".
Група компаній "Воля" належить міжнародному інвестиційному фонду UGF (Ukrainiangrowthfund), який перебуває в управлінні міжнародної компанії Sigmableyzer.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас