Bank of New York Mellon втратив майже половину прибутку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bank of New York Mellon втратив майже половину прибутку

315
Чистий прибуток Bank of New York Mellon Corp. в II кварталі 2009 року впав на 43% - до 176 млн доларів, проти 309 млн за аналогічний період роком раніше, повідомляється в прес-релізі компанії. Загальний виторг Bank of New York Mellon знизився за II квартал на 24,5% - до 2,26 млрд. У минулому році він становив 2,99 млрд доларів.
"Поки наш прибуток стабілізувався, ми продовжуємо збільшувати ринкову частку і залишаємося в зоні прибутковості. Але все-таки втрати неухильно ростуть, багато в чому це відбувається через погіршення на ринку житлового будівництва" - цитує Market Watch слова виконавчого директора банку Роберта Келлі.
Раніше повідомлялося, що чистий прибуток найбільшого банку-кастодіана фінансових активів у світі Bank of New York Mellon в I кварталі впав на 51% - до 370 млн доларів. Тоді керівництво компанії пояснило це зниження значним зростанням списань.
Після публікації нинішнього звіту акції банку на нью-йоркській біржі впали майже на 3% і торгувалися за ціною 28,2 доларів за штуку.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас