Тимошенко: Кабмін вирішив перевірити виконання підприємствами ЖКГ Києва скасування підвищення тарифів на житлокомпослуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: Кабмін вирішив перевірити виконання підприємствами ЖКГ Києва скасування підвищення тарифів на житлокомпослуги

647
Кабінет Міністрів створив робочу групу, яка буде перевіряти виконання підприємствами житлово-комунального господарства Києва рішення уряду про призупинення підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення з 1 червня. Про це на прес-конференції повідомила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.
"Ми створили сьогодні робочу групу, яка представляє ключові міністерства уряду, а також контролюючі організації, і із завтрашнього дня почнуться безпосередньо перевірки на підприємствах комунальної сфери міста Києва. І ці перевірки будуть присвячені тому, щоб усі підвищення, які були зроблені незаконно на тарифи, були скасовані", - сказала вона.
Тимошенко підкреслила, що Кабмін доб'ється скасування підприємствами ЖКГ підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та вкотре закликала киян платити за старими тарифами.
Як повідомляло агентство, 17 липня Кабмін призупинив підвищення Київміськадміністрацією тарифів на житлокомпослуги з 1 червня.
6 липня Шевченківський райсуд Києва призупинив дію розпоряджень Київміськадміністрації №516, 517, 518, 519 і 520 від 29 квітня про підвищення тарифів на житлокомпослуги для населення і на компослуги для юросіб із 1 червня.
Київміськадміністрація оскаржила це рішення суду в Апеляційному суді Києва.
21 липня Кабмін запропонував Президентові Віктору Ющенкові скасувати підвищення Київміськадміністрацією тарифів на житлокомпослуги для населення з 1 червня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас