Байден розповів, як Україні отримати інвестиції і кошти МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Байден розповів, як Україні отримати інвестиції і кошти МВФ

897
Україні необхідно вирішити низку питань для залучення додаткових іноземних інвестицій і одержання коштів Міжнародного валютного фонду. Про це під час зустрічі з Головою Верховної Ради України Володимиром Литвином заявив віце-президент США Джозеф Байден.
Зокрема, віце-президент США відзначив необхідність більшої прозорості законів, які приймаються, удосконалення судової системи. "Інвестиції, зростання економіки і кінцева безпека залежать від економічної незалежності", - додав Байден.
Литвин, у свою чергу, погодився зі співрозмовником, відзначивши, що "без інвестицій Україна не зможе вистояти в умовах кризи", повідомляє прес-служба Верховної Ради.
Спікер українського парламенту також відзначив, що "призначення парламенту і його особисто - змушувати політиків вести діалог". Цей діалог, на його переконання, "необхідно налагодити в стінах парламенту, щоб не довелося звертатися до іноземних посередників".
Відповідаючи на запитання Байдена про можливість виконання Україною умов МВФ для одержання наступного траншу, керівник українського парламенту відзначив необхідність прозорого вирішення проблем енергоносіїв, використання нових енергозберігаючих технологій, використання інших джерел енергії, і в цілому реформування економіки.
Байден побажав Україні успіху, тому що вона, за його словами, цього заслуговує. "Ваш успіх буде наріжним каменем успіху всієї Європи, а успіх демократії в Україні стане запорукою успіху демократії в Росії, - підкреслив він. - Кожна країна домагається успіху тоді, коли всі дії і рішення приймаються в ній прозоро".
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас