"Київенерго" запропонувало киянам тимчасовий альтернативний варіант оплати за електроенергію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" запропонувало киянам тимчасовий альтернативний варіант оплати за електроенергію

Енергетика
1614
АЕК "Київенерго" запропонувало киянам тимчасовий альтернативний варіант оплати за електроенергію – по електронній квитанції. Про це повідомили в прес-службі АЕК "Київенерго".
У повідомленні відзначається, що тепер споживачі енергокомпанії мають можливість використовувати бланки квитанцій, які розміщені на офіційному сайті "Київенерго".
Абонент може роздрукувати екземпляр квитанції про оплату електроенергії, у якій зазначені реквізити банківського рахунку АК "Київенерго", заповнити її і здійснити оплату за використану електроенергію окремо від загального отриманого рахунку за квартплату. При цьому варіант оплати за електроенергію повністю залишається на вибір абонента.
"Останні події вкотре показали, що система розрахунків через Головний інформаційно-обчислювальний центр (ГІОЦ) не є бездоганною. Це викликає незручності і нарікання як з боку Київенерго, так і населення. Систему розрахунків потрібно змінювати і енергокомпанія, зі свого боку, займається цим.
Як тимчасові заходи Київенерго пропонує приймати квитанції, заповнені самими абонентами. З таким проханням кияни також звертаються в інформаційно-довідкову службу "Київенерго" 1588, за останню добу зафіксовано 20% дзвінків із цього приводу", - заявив директор СВП "Енергозбут Київенерго" Олексій Савенков.
Для оплати використаної електроенергії таким способом, споживачеві необхідно обов'язково вказати в роздрукованій квитанції особовий рахунок, Ф. І. П., адресу, дані лічильника, споживання, суму до сплати. За наявності пільги вказати пільгову знижку.
"Київенерго" також нагадує, що споживачі мають можливість використовувати інші варіанти на свій розсуд, а саме: звернутися у відповідну міжрайонну сервісну ділянку, де можна одержати квитанцію з оплати електричної енергії або звернутися в будь-який пункт прийому платежів, одержати загальну банківську квитанцію на оплату.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас