Співвласник найбільшого в Україні ПриватБанку Ігор Коломойський отримав контроль над "1+1" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співвласник найбільшого в Україні ПриватБанку Ігор Коломойський отримав контроль над "1+1"

Фондовий ринок
1895
Компанія Central European Media Enterprises Ltd. (СМЕ) оголосила про те, що дійшла згоди з членом ради директорів СМЕ, співвласником найбільшого в Україні ПриватБанку Ігорем Коломойським про продаж акцій "1+1".
Згідно з договором, І.Коломойський одержує 49% українських активів СМЕ за $100 млн готівкою і 100% телеканалу ТЕТ, який буде інтегровано в групу 1+1, повідомляє інтернет-видання "Телекритика".
Трансакція повинна бути завершена до кінця третього кварталу 2009 року.
Інвестиція у розмірі $100 млн буде вкладена в розвиток телеканалів "1+1", "Кіно" і "ТЕТ". Надалі телеканал "ТЕТ" буде розвиватися згідно з мультиканальною стратегією СМЕ, спрямованою на створення нішевих каналів медіагрупи.
Також в угоді І.Коломойський обумовив опціон з викупу 51% частки СМЕ за $300 млн готівкою.
Компанія CME володіє декількома провідними каналами у семи країнах Центральної та Східної Європи. Це Болгарія (Pro.bg and Ring.bg), Хорватія (Novatv), Чехія (Tvnova, Novacinema, Novasportand, Mtvczech), Румунія (PROTV, Protvinternational, Acasa, Procinema, Sport.roта, Mtvromania), Словаччина (Tvmarkíza, Doma, Novasport), Словенія (Poptvта Kanala) і Україна (Студія 1+1, 1+1 International, Кіно, а також 10% медіахолдингу Главред-Медиа).
Раніше повідомлялося, що медіакорпорація Central European Media Enterprises (CME) шукає інвестора для телеканалу "Студія 1+1".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас