"Київенерго" затримує подачу гарячої води в 4 районах столиці через відсутність газопостачання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" затримує подачу гарячої води в 4 районах столиці через відсутність газопостачання

Енергетика
988
АК "Київенерго" не може через відсутність газопостачання відновити гаряче водопостачання жителів Дніпровського, Деснянського, Оболонського і Подільського районів, де з 15 по 29 червня проводилося планове випробування теплових мереж, повідомили в прес-службі АК "Київенерго".
За повідомленням прес-служби, випробування частини магістралей завершилося ще 24 червня, і компанія неодноразово зверталася до постачальників газу і місцевої влади із проханням якомога швидше вирішити питання з постачанням палива.
"Уже тиждень, як "Київенерго" завершило випробування і може надавати споживачам гарячу воду, але відсутність газопостачання не дає можливості це здійснити. Така ситуація не тільки створює некомфортні умови для киян, але й змушує обладнання "Київенерго" працювати поза нормативним режимом", - заявив технічний директор компанії Олександр Зайцев.
"Київенерго" готове виконати свої зобов'язання щодо поновлення подачі гарячої води споживачам після зняття пломб із напірної арматури на теплових джерелах компанії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас