Путін: Банки повинні збільшити кредитування виробництва до 450 млрд. руб. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Банки повинні збільшити кредитування виробництва до 450 млрд. руб.

Казна та Політика
163
Російський прем'єр Володимир Путін заявив про те, що великі банки, у тому числі, ВТБ, Ощадбанк і ВЭБ, зобов'язані збільшити кредитування виробництва. На сьогоднішній нараді в Будівлі уряду прем'єр підкреслив, що держава візьме на себе основні ризики в рамках держгарантій за кредитами.
На думку прем'єра, обсяг кредитування виробництва повинен бути збільшений у наступному місяці на 150 млрд. руб., до 300 млрд за підсумками серпня, а до жовтня він повинен бути доведений до 450 млрд. руб.
Путін нагадав про те, що ще починаючи з кінця минулого року, урядом багато чого зроблено для подолання кризових явищ і у фінансовому секторі, і в реальному секторі економіки, у соціальній сфері, і в цілому вони дають позитивний ефект.
"Разом з тим, однією з головних проблем сьогодні залишається проблема доступності кредитних ресурсів. Уряд підготував поправки в бюджет, які суттєво спрощують механізм надання держгарантій. У результаті привабливість такого інструмента повинна зрости як для комерційних банків, у яких знижуються ризики, так і для підприємств-позичальників", - підкреслив глава уряду.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас