Проблемні банки: хроніка подій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проблемні банки: хроніка подій

3083
Газета "Дело" з'ясувала, які пільги надають проблемні банки своїм позичальникам при достроковому погашенні кредиту
Укрпромбанк
Програми лояльності Укрпромбанку розраховані на позичальників, які можуть одним платежем погасити тіло кредиту не менше ніж на рік уперед. Так, якщо клієнт внесе суму, рівну платежам за кредитом за один рік, то він одержить знижку на процентну ставку: 0,25% при валютному кредиті і 0,5% при гривневому. Випередження графіка, наприклад на 3 роки, дасть пільгу 0,5% по валютному автокредиту і 1% - по гривневому, при іпотеці - на 0,6% і 1,2% відповідно.
Родовід Банк
На зниження процентної ставки можна розраховувати і при достроковому погашенні частини заборгованості перед Родовід Банком. Приміром, розмір знижки по автокредитах може становити 1-2%. Більш точної інформації в банку поки надати не можуть. "Ми очікуємо, що будуть розроблятися нові програми лояльності, так як у банк прийшов новий тимчасовий адміністратор", - пояснили в прес-службі фінустанови.
Надра Банк
Є дисконтні програми для позичальників і в банку "Надра". Одна з них передбачає пільги при достроковому погашенні кредиту на купівлю автомобіля. Клієнтові пропонують готівкою заплатити 15% від залишку автокредиту. Натомість банк знизить процентну ставку на 2 процентні пункти. Існує важливе зауваження щодо цієї програми: якщо по кредиту буде прострочення, банк відразу підвищить процентну ставку до колишнього рівня. Програма діє до кінця червня. Інший варіант не передбачає зниження процентних ставок, але досить привабливий для позичальників, які погашають кредит аннуїтетами. Виплативши одноразово банку не менше 5 щомісячних платежів, позичальник може розраховувати на те, що банк перерахує йому графік погашення, і в майбутньому клієнт щомісяця буде виплачувати меншу суму. Гроші можна вносити як готівкою, так і з поточних рахунків, і за рахунок депозиту в банку "Надра".
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас