Киянам дадуть субсидії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киянам дадуть субсидії

Казна та Політика
610
Столична влада виділила кошти в сумі 1 млн гривень для розрахунків за виконані роботи із супроводу програмних комплексів по пільгах, субсидіях і часткових компенсаціях на 2009 рік.
Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Леонід Черновецький.
Про це проінформували Главред у прес-службі КМДА. Даний документ прийнятий з метою належного вирішення питань, пов'язаних зі своєчасним наданням пільг, субсидій і часткових компенсацій населенню на оплату житлово-комунальних послуг, проведення розрахунків за вжиті енергоносії і таке інше. Фінансування буде проведено за рахунок коштів, передбачених у бюджеті міста на виконання комплексної програми "Турбота".
Органами соціального захисту населення буде забезпечено оперативне проведення розрахунків з організаціями-постачальниками послуг і житловими організаціями всіх форм власності, а також контроль над цільовим використанням коштів, передбачених для надання пільг, субсидій і часткових компенсацій.
Зараз орієнтовно 37 тисячам сімей щомісяця проводиться нарахування субсидій і часткових компенсацій і майже 400 тисячам пільговиків проводиться відшкодування пільг на житлово-комунальні послуги і послуги зв'язку.
За матеріалами:
Glavred.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас