Проблемні банки: Подробиці роботи зі страховиками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проблемні банки: Подробиці роботи зі страховиками

1509
Банк Київ
Щоб з'ясувати, хто зі страховиків акредитований у цій фінустанові, потрібна чимала завзятість: за багатьма телефонами, зазначеними на сайті банку, відповідь була один: "Не знаємо". Багато співробітників "Києва", вибачившись, додавали, що таке питання взагалі вперше чують, тому що ніхто з їхніх позичальників не цікавиться страховками.
Нарешті, в управлінні з обслуговування населення пояснили, що у фінустанові відбулося скорочення персоналу та усіх співробітників, які вели питання страхування, звільнили. Крім того, в управлінні повідомили, що застрахувати заставне майно повторно позичальник може в будь-якій страховій компанії, про яку не йде "дурна слава".
Надра Банк
За два останні місяці кількість страховиків, у яких позичальник банку міг застрахувати заставний автомобіль або іпотеку, скоротилася втричі - з 27 до 9 компаній. За словами співробітниці банку, застрахувати заставне майно сьогодні можна в компаніях "Провіта", "Еталон", "Український страховий дім", "Дженералі Гарант", УПСК, "Інго-Україна", "Оранта", "ПЗУ-Україна" і "Кредо-Класик".
Укрпромбанк
У банку акредитовано 32 страхові компанії. "Ми вишлемо вам на електронну пошту перелік цих страхових компаній, ви виберете будь-яку з них, а докладніше вже потім проконсультуєтеся із кредитними фахівцями банку", - повідомила співробітниця фінустанови.
У списку, який переслали з банку, першим номером значиться "дружня" діючим акціонерам фінустанови страхова компанія "Альфа-Гарант". Вона акредитована для роботи із усіх заставних програм банку. До речі, таку акредитацію мають усього 8 страховиків. Крім "Альфа-Гарант", у цей список входять страхові компанії "Дженералі Гарант", "Княжа", "VAB-страхування", "Гарантія", "ПЗУ-Україна", "Добробут і Захист" і "Альянс".
Інші страховики, акредитовані в банку, мають право страхувати лише певний контингент застав - приміром, тільки автомобілі або тільки нерухомість.
"Арма"
"У нас як був один страховик, так він і залишився - це наша страхова компанія "Арма", - повідомили в банку. Поки що розширювати список акредитованих компаній тут не планують. "Хіба що коли ситуація стабілізується, зайде інвестор і ми знову будемо видавати кредити, тоді й повернемося до цього питання. Зараз нема рації", - пояснив представник банку.
1 - Банк виплачує 20% депозиту вкладникам-пенсіонерам, сума депозиту яких не перевищує 10 тис. грн.
2 - За депозитними картками з банкоматів і в касі можна одержати 100 грн. на день, за іншими картками - 1000 грн.
3 - У повному обсязі видається тільки зарплата в головному офісі на вул. Б.Хмельницького, 16-22.
4 - З депозитних і зарплатних карток можна зняти 1000 грн., з пенсійних карток - 500 грн.
5 - Відсотки за депозитами виплачуються в розмірі 250 грн. на місяць.
6 - Одержати зарплату можна в касі банку в розмірі 300 грн. на добу, пенсію - 500 грн., відсотки за вкладами виплачуються з лімітом 100 грн., $15 або 10 євро на тиждень по вкладах не більше 5 тис. грн.
7 - Зарплати виплачуються по 100 грн. на день, пенсії - по 500 грн. Відсоток по діючих вкладах і вкладах, термін яких минув після 16.03.09 - 1000 грн. на місяць із каси банку.
8 - Виплата відсотків за депозитами у гривні - 100 грн. на день, за доларовими депозитами - $100.
9 - Банк видає відсотки за депозитами у розмірі 200 грн., $20 або 20 євро на тиждень.
Дані комерційних банків (телефонне опитування), "Дело"
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас