Forbes радить вкладати гроші у діаманти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forbes радить вкладати гроші у діаманти

347
Журнал Forbes радить не втрачати часу в кризу і, якщо є вільні кошти, купувати речі, які обов'язково подорожчають, як тільки світова економіка стане відновлюватися. "Ті ціни, які зараз установилися на ринку, починаючи від нерухомості та автомобілів до телевізорів, не будуть такими вічність", - відзначає видання.
На перше місце Forbes ставить нерухомість. Ціни на житло в США впали на 25% у порівнянні з 2006 роком. Крім того, ставки за кредитами упали до найнижчого рівня в останні 30 років - нижче 5% на 30 років, а як стимулюючий фактор Конгрес США виділив кредит у розмірі 8 тисяч доларів для тих, хто вперше купує нерухомість.
На думку Forbes, зараз також найкращий час для купівлі автомобілів. Автогіганти суттєво знизили ціни на свою продукцію і недоступні раніше автобренди тепер цілком можливо придбати. Покупці в США з гарною кредитною історією можуть одержати кредит під 0% річних.
Журнал також рекомендує купувати діаманти, знижки на які досягають 25%, одяг елітних брендів і дорогі дитячі іграшки. Можна витратити гроші і на подорожі, які ніколи не були такими дешевими, як зараз. Рекомендується також придбати ноутбук. Ціни на них упали ще й тому, що їх потіснили менші за розмірами побратими - нетбуки. У цілому, ціни на комп'ютери впали приблизно на 13%, відзначає видання. Крім того, автори статті впевнені, що зараз саме час купувати акції великих компаній.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас