"Кадри вирішують все": харчпром змінює професійні стандарти
Найвідоміша мережа ресторанів спільно з конфедерацією роботодавців почала розробку нових стандартів. За основу взяли кращий європейський досвід. Усе будуть випробовувати на практиці. Не знання, а вміння і навички – ось на чому мають ґрунтуватися нові вимоги.
Коментують:
Ольга Тулімова, керівник навчального центру мережі ресторанів
Лідія Кришемінська, директор вищого комерційного училища
Олексій Мірошніченко, виконавчий віце-президент конфедерації роботодавців
Ольга Тулімова, керівник навчального центру мережі ресторанів
Лідія Кришемінська, директор вищого комерційного училища
Олексій Мірошніченко, виконавчий віце-президент конфедерації роботодавців
За матеріалами: УБР
Поділитися новиною