Гості Євро-2012 будуть жити в гуртожитках, на кораблях і по селах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гості Євро-2012 будуть жити в гуртожитках, на кораблях і по селах

536
Кабінет міністрів України схвалив Концепцію організації розміщення гостей і учасників фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Про це повідомили в управлінні зв'язків зі ЗМІ Секретаріату Кабміну.
Метою концепції є створення умов для тимчасового проживання учасників, гостей і вболівальників Євро-2012 через розвиток інфраструктури відповідної якості.
Згідно з концепцією, для розміщення учасників і вболівальників в містах, що приймають чемпіонат, планується побудувати нові готелі, а також реконструювати і переоснастити вже існуючі. Крім того, передбачається, що учасники та гості Євро-2012 будуть проживати в курортно-рекреаційних закладах, студентських гуртожитках, на річкових і морських круїзних суднах, у закладах сільського туризму.
Реалізація концепції буде сприяти створенню мережі сучасних закладів розміщення всіх видів і категорій (у першу чергу 4- і 5-зіркових готелів), підвищенню якості обслуговування відповідно до європейських стандартів і розвитку туризму в Україні.
Створення і належне використання розвиненої мережі таких закладів буде сприяти збільшенню обсягів туристичних послуг, залученню додаткових надходжень у бюджети всіх рівнів, позитивним змінам у структурі зайнятості населення.
За попередніми розрахунками, 16 матчів Євро-2012, які відбудуться в Україні, можуть відвідати близько 800 тисяч людей. Враховуючи, що квота України на квитки чемпіонату буде становити 20% (а на фінальному і півфінальному матчах - 15%), передбачається, що матчі зможуть відвідати понад 640 тисячі іноземних уболівальників.
Крім цього, на вимогу УЄФА, Україна повинна забезпечити розміщення національної футбольної команди і семи закордонних збірних команд - учасниць чемпіонату, офіційних осіб, VIP-гостей, спонсорів, акредитованих професіоналів – суддів, фахівців контролю допінгу, журналістів та ін.
У зв'язку із цим у містах, що приймають чемпіонат, виникне потреба у великій кількості готелів та інших закладів, здатних надати якісні послуги тимчасового проживання значній кількості учасників, гостей і вболівальників.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас