Від вибуху в Ощадбанку у Мелітополі постраждали 32 людини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Від вибуху в Ощадбанку у Мелітополі постраждали 32 людини

Кримінал
550
Жителі Мелітополя, що перебували біля відділення Ощадбанку, у якому трапився вибух, продовжують звертатися за медичною допомогою.
Як повідомляється на офіційному сайті управління з питань надзвичайних ситуацій Запорізької облдержадміністрації в четвер, зареєстровано вже 32 потерпілих внаслідок вибуху.
Звернення людей за медичною допомогою тривали в середу, від госпіталізації вони відмовилися.
На ранок четверга в лікувальних установах залишаються більше 20-ти людей, з них чотири у важкому стані. "Усі потерпілі повністю забезпечені необхідними медикаментами, повноцінним харчуванням і психологічною допомогою", - говориться в повідомленні управління.
За інформацією начальника Мелітопольського відділу охорони здоров'я Ігоря Маслова, більше 300 мелітопольців здали кров для лікування потерпілих.
У Запорізькому обласному управлінні Ощадбанку запевнили, що ремонтно-відбудовчі роботи в будівлі відділення будуть завершені протягом двох тижнів.
Як повідомлялося, 2 червня зловмисники організували два вибухи у відділенні Ощадбанку в Мелітополі. Правоохоронцями встановлено, що злочин був скоєний з метою пограбування. Затриманий основний підозрюваний в організації і здійсненні вибухів – житель Запоріжжя 1988 року народження. Також установлена особа його спільника, у цей час він перебуває в розшуку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас