Кабмін дозволив Податковій надати "Нафтогазу" розстрочку податку на прибуток на 5 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін дозволив Податковій надати "Нафтогазу" розстрочку податку на прибуток на 5 років

Казна та Політика
291
Кабінет Міністрів дозволив Державній податковій адміністрації надати Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України" розстрочку в сплаті сум податкових зобов'язань з податку на прибуток, які виникають в 2009 році терміном на 60 місяців. Про це говориться розпорядженні Кабміну № 575 від 13 травня.
Розстрочка буде надаватися на умовах податкового кредиту.
"Нафтогаз", згідно з розпорядженням, зобов'язаний буде сплачувати свої розстрочені зобов'язання рівними частками, починаючи з червня 2009 року, з можливістю перенесення термінів сплати з 2009 на 2010 рік з урахуванням економічного обгрунтування від компанії.
За повідомленням агентства, 13 травня після засідання уряду заступник голови правління компанії Юрій Колбушкін повідомив, що Кабінет Міністрів вирішив розстрочити "Нафтогазу" сплату близько 6,7 млрд. гривень податку на прибуток при закачуванні газу в підземні сховища.
Тоді робочій групі в складі представників НАКу, Міністерства фінансів і Державної податкової адміністрації було доручено напрацювати остаточний варіант рішення уряду із вказівкою терміну розстрочки.
У своєму проекті "Нафтогаз" пропонував розстрочку на 5 років.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас