Лукашенко закликав країни СНД спільно протистояти фінансовій кризі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лукашенко закликав країни СНД спільно протистояти фінансовій кризі

213
Президент Білорусії Олександр Лукашенко висловив співчуття у зв'язку з роз'єднаністю країн СНД у подоланні наслідків світової фінансової кризи.
"Переконаний, якби уряди наших країн немали забобонів і розрахунків на те, що поодинці нібито легше вийти із кризи, ми б уже сьогодні не говорили про кризу", - заявив Лукашенко в четвер на зустрічі із главами делегацій, якы беруть участь у засіданні Ради керівників органів безпеки й спецслужб країн СНД.
"Ми - самодостатні республіки, нехай з різними поглядами, але, що стосується економіки, то й ми, і українці, і росіяни, і казахи, всі республіки в рамках СНД, і навіть прибалти, в одному єдині: тут треба співпрацювати, і загальні принципи в економіці чіткі й зрозумілі. Але тільки треба звільнитися від цих забобонів виходу із кризи поодинці", - цитує висловлення Лукашенко прес-служба глави білоруської держави.
"Нам, звичайно, нелегко зараз у Білорусії, - відзначив Лукашенко. - Нам дісталася від СРСР економіка реального сектора, у країні немає величезних запасів енергоресурсів, на які можна було б опиратися. Але економіка зберегла кооперацію, і це добре, адже у світі багато хто до цього прагне. Кооперація в економіці й те, що ми не чужі люди, - теж важливо для бізнесу. Це створює основу для того, щоб консолідуватися і разом виходити з кризи".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас