S&P поставило рейтинг Evraz на перегляд з можливістю зниження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

S&P поставило рейтинг Evraz на перегляд з можливістю зниження

129
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's поставило довгостроковий корпоративний кредитний рейтинг, рейтинг банківського боргу і рейтинг старшого незабезпеченого боргу "ВВ-" російського виробника сталі Evraz Group S.A. і його ключового дочірнього підприємства Mastercroft Ltd. на перегляд з можливістю зниження через слабкість сталевого ринку, говориться в повідомленні агентства.
"Перегляд рейтингів показує нашу думку щодо посилення короткострокових ризиків зниження для довгострокових рейтингів. Це обумовлено більш сильним ослабленням операцій групи порівняно з тим, що раніше очікувався нами, що викликане сильним спадом сталевого сектору і макроекономічною обстановкою", - відзначається в повідомленні агентства.
Це викликає побоювання S&P щодо здатності групи втримувати кредитні показники на рівні, який відповідає рейтингу "ВВ".
Близько 76% акцій Evraz Group володіє компанія Lanebrook. Її бенефіціарами є інвесткомпанія Millhouse, що управляє активами Романа Абрамовича і його партнерів (50%), а також Олександр Абрамов і Олександр Фролов (разом - 50%). Менше 10% належить акціонерам української групи "Приват".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас