Каліфорнія відмовилась боротися з кризою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Каліфорнія відмовилась боротися з кризою

Казна та Політика
579
Каліфорнійці не підтримали пакет змін у бюджет, пропоновані губернатором штату Арнольдом Шварценеггером, щоб зменшити дефіцит з 21 млрд дол. до 15 млрд. Жителі штату схвалили лише заборону на підвищення зарплати виборним чиновникам штату.
П'ять пропозиції губернатора провалилися при 64% жителів, що голосували проти. Пропозиції стосувалися зменшення бюджетних видатків і тимчасового підвищення податків, а також використання резервних фондів і організації позик.
"Я поважаю бажання людей, які засмучені нефункціонуванням бюджетної системи, - заявив Шварценеггер після голосування. - Щоб запобігти фінансовій катастрофі, демократи і республіканці повинні об'єднатися та працювати спільно, щоб пом'якшити падіння".
Нагадаємо, пропозиції Шварценеггера зводилися до істотного скорочення видатків бюджету, зокрема, урізування фінансування освіти на 3,6 млрд дол.
Одним із заходів наповнення бюджету Шварценеггер оголошував продаж знаменитих об'єктів, що належать штату: в'язниці Сан-Квентін, Меморіального Колізею Лос-Анджелеса, розважального парку Orange County Fairgrounds і концертного залу Cow Palace.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас