У Європі золото можна буде купити у злотоматі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Європі золото можна буде купити у злотоматі

518
Скоро у німецьких, швейцарських і австрійських містах з'являться злотомати - замість грошей вони будуть видавати золото. Автор цього задуму, дистриб'ютор цього цінного металу фірма TG-GOLD-SUPER-MARKT.de, має намір до кінця року виставити 500 таких автоматів.
На даний момент перший злотомат установлений на залізничному вокзалі у Франкфурті. Усі охочі можуть придбати з його допомогою однограмовий злиток золота. Дорогоцінний метал разом зі спеціальним сертифікатом знаходиться в невеликому футлярі.
"Це більше, ніж маркетинговий хід", – стверджує Томас Геслер, управляючий директор TG-GOLD-SUPER-MARKT.de. Це спосіб переконати інвесторів вкладати кошти в дорогоцінний метали. На думку Геслера, золото повинне займати від 5 до 15% активів в інвестиційному портфелі.
Автомати із продажу золота незабаром з'являться в аеропортах, залізничних вокзалах і великих торгових центрах. Злотомати будуть виплачувати одно-, п'яти-, і десятиграмові злитки золота. У кожному з них поміститься 1,5 тис. злитків. Однограмовий злиток являє собою тонку пластинку золота завбільшки з ніготь дитини. Вартість одного злотомата становить 20 тис. євро.
Ініціатива компанії TG-GOLD-SUPER-MARKT.de – це реакція на зростаючий у Німеччині попит на золото. Криза на фінансових ринках привела до того, багато інвесторів воліють вкладати свій капітал у цей дорогоцінний метал, який завжди в ціні.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас