Washington Post: У США може з'явитися новий фінансовий регулятор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Washington Post: У США може з'явитися новий фінансовий регулятор

242
Адміністрація Барака Обами в цей час обговорює можливість створення нового фінансового регулятора - спеціальної комісії, яка буде наділена широкими повноваженнями із захисту споживачів будь-яких фінансових продуктів від іпотеки до кредитних карток і ПІФів, повідомляє американська газета The Washington Post з посиланням на кілька джерел, ознайомлених із ситуацією.
За словами співрозмовників видання, повноваження майбутнього регулятора дозволять американському уряду визначати, наскільки умови і рекламні обіцянки величезної кількості фінансових продуктів відповідають інтересам звичайних споживачів. Зараз уряд США обговорює можливості легітимізації ініціативи з лідерами фінансової галузі, законодавцями та іншими експертами.
Видання відзначає, що в цей час повноваження з регулювання ринку споживчих фінансових продуктів розподілені між різними урядовими агентствами, які не вважають цей напрямок своєї діяльності пріоритетним. Більше того, є види фінансових продуктів, які взагалі не регулюються ніякими структурами.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас