Кабмін: Фінансове становище "Нафтогазу" є стабільним, компанія своєчасно виконує свої зобов'язання перед державою і партнерами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін: Фінансове становище "Нафтогазу" є стабільним, компанія своєчасно виконує свої зобов'язання перед державою і партнерами

92
Фінансове становище "Нафтогазу України" є стабільним, компанія вчасно виконує свої зобов'язання перед державою і партнерами. Про це говориться в поширеній сьогодні заяві Управління зв'язків зі ЗМІ Секретаріату Кабінету міністрів України.
Управління заявляє, що прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко дуже здивована рівнем інформування Президента Віктора Ющенка і кваліфікацією його радників, які у своїх аналітичних довідках користуються не офіційною інформацією, а чутками. У повідомленні відзначається, що прем'єр-міністр України вважає, що вищі посадові особи в державі не мають права сіяти паніку серед людей і зловживати такими словами як "крах", "катастрофа", "руйнація".
Управління зв'язків зі ЗМІ повідомляє, що НАК "Нафтогаз України" знаходиться в стабільному фінансовому становищі і вчасно виконує свої зобов'язання перед державою та партнерами.
"Усі голосні заяви навколо НАК мають на меті повернення старої корупції в НАК "Нафтогаз", а нагнітанням ситуації навколо цієї компанії займаються ті високопоставлені посадові особи, хто про це мріє. Їх також дратує, що антикризові заходи уряду показали свою ефективність і вже позитивно оцінені міжнародними фінансовими організаціями, які, у своїх висновках, користуються лише офіційною та об'єктивною інформацією", - сказано в повідомленні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас