ВР ухвалила закон про тимчасову заборону грального бізнесу в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВР ухвалила закон про тимчасову заборону грального бізнесу в Україні

2262
Верховна Рада ухвалила в цілому закон №4268 "Про заборону грального бізнесу в Україні". За відповідне рішення проголосували 340 депутатів з 442 зареєстрованих в залі.
Законом вводиться заборона в Україні грального бізнесу, під яким розуміється діяльність з організації та проведення публічних азартних ігор, що здійснюють організатори публічних азартних ігор з метою отримання прибутку, до прийняття спеціального законодавства, що передбачає право його здійснення у спеціально створених гральних зонах.
З дня набуття чинності цим законом видача ліцензій на провадження діяльності з організації та проведення публічних азартних ігор суб"єктам підприємницької діяльності в Україні припиняється, а ліцензії, видані суб"єктам підприємницької діяльності до дня набрання чинності цим законом, скасовуються.
Кабінету міністрів України протягом трьох місяців пропонується подати парламенту на розгляд законопроект про діяльність з організації та проведення публічних азартних ігор у спеціально відведених для цього гральних зонах.
Закон набирає чинності з дня опублікування.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас