США виділяють до 22 млрд дол. для допомоги страховим компаніям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США виділяють до 22 млрд дол. для допомоги страховим компаніям

Казна та Політика
269
Міністерство фінансів США надасть до $22 млрд із програми Troubled Asset Relief Program (TARP) на підтримку низки американських страхових компаній.
Зокрема, у число одержувачів допомоги ввійдуть компанії, що спеціалізуються на страхуванні життя, Prudential Financial, Hartford Financial, Allstate Corp., Lincoln National, Principal Financial Group, Ameriprise Financial, повідомив агентству Bloomberg представник відомства.
Hartford, зокрема, повідомила, що одержала попереднє схвалення Мінфіну на виділення кредиту на суму $3,4 млрд.
В TARP, яка до цих використовувалася для екстреної підтримки банків, що постраждали під час кризи, у цей час залишаються доступними $110 млрд.
Metlife, найбільший страхувальник життя в США, заявив, що не має потреби в допомозі з боку держави.
Страховики життя в США зіткнулися із проблемами через знецінення інвестицій в облігації і комерційну іпотеку, падіння цін на власні акції, вони втратили доступ до боргових ринків. Ситуація погіршилася ще більше після зниження кредитних рейтингів цих компаній провідними рейтинговими агентствами.
Списання і збитки страхових компаній Північної Америки у зв'язку з колапсом ринку житла оцінюються приблизно в $200 млрд із початку 2007 року.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас