Проблемні банки: хроніка подій (13 травня) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проблемні банки: хроніка подій (13 травня)

Валюта
3245
Газета "Дело" з'ясувала, картки яких проблемних банків обслуговуються і де з них можна зняти гроші
Родовід Банк
З 28 квітня повноцінно запрацювали емітовані Родовід Банком картки міжнародної платіжної системи VISA. Зняти з них можна не більше 50 гривень на день. Такі ж ліміти встановлені на зняття готівки з карток Master Card. У торговельній мережі картками банку можна розрахуватися на суму до 300 гривень на день.
У прес-службі банку повідомили, що вчора в Києві було завантажено 50 банкоматів, до кінця місяця їх кількість повинна зрости у два рази - до 100 банкоматів. "Найближчим часом картковий відділ складе список завантажених банкоматів і він з'явиться на сайті", - повідомили в прес-службі.
"Надра"
Ліміти на зняття готівки з банкоматів банку не змінювалися - 1000 гривень на добу із зарплатних, пенсійних і соціальних карток і 100 гривень - з депозитних. У банкоматах інших установ з карток банку "Надра" можна зняти до 50 гривень на день. У торговельній мережі можна розрахуватися на суму до 1000 гривень, якщо це зарплатні, пенсійні або соціальні картки, і на 50-100 гривень (залежно від типу картки), якщо депозитні.
Довідатися про наявність коштів у банкоматах можна на офіційному сайті банку "Надра". Учора станом на 10.00 у Києві було завантажено три банкомати: один - за адресою вул. Артема, 15, і два - у відділенні на вул. І.Кудрі, 32. Усього по Україні вчора працювало 628 банкоматів "Надра".
"Київ"
Банк, як і колись, виплачує з карток по 100 гривень на день. Причому таку суму можна зняти тільки в "рідних" банкоматах установи, у банкоматах інших банків слід запитувати 90 гривень, тому що 10 гривень складе комісія за зняття. Учора в Києві працював тільки один банкомат банку у відділенні "Троєщина" за адресою вул. Братиславська, 52. Довідатися, які банкомати фінустанови завантажені готівкою, можна за тел. (044) 270-58-48.
Укрпромбанк
"Щоранку банкомати в головному офісі банку на бул. Л.Українки, 26, завантажуються", - повідомили в колл-центрі банку. З них можна зняти до 500 гривень на день за пенсійними картками і до 1000 гривень - по всіх інших. Інформацію про завантажені банкомати в колл-центрі не надають.
"Арма"
З моменту введення тимчасової адміністрації всі виплати банку припинені, карткові рахунки також не обслуговуються. "Робота карток нашого банку тимчасово припинена. Вона відновиться після прийняття тимчасовою адміністрацією відповідних рішень і встановлення лімітів на зняття готівкових коштів", - повідомила начальник управління стратегічного маркетингу банку Людмила Короткова. Коли адміністрація ухвалить рішення щодо поновлення роботи карток, у банку не уточнюють.
Трансбанк
Зняти кошти з картки банку або розплатитися нею в торговельній мережі не вийде. Близько двох місяців платіжні карти Трансбанку не приймаються ні банкоматами, ні POS-терміналами. Щоб зняти зарплату, яка була перерахована на картковий рахунок, необхідно звернутися у відділення банку на вул. Червоноармійській, 88, у кабінет 301. "Вам треба буде написати заяву, невеликі суми - до 500 гривень - виплачуються одноразово, великі суми розбиваються на кілька днів", - говорить співробітниця банку.
"БІГ Енергія"
Платіжні картки банку поки обслуговуються тільки через платіжні термінали, установлені у відділеннях фінустанови. Виплата готівкових коштів проводиться через каси банку. "Тимчасова адміністрація планує відновити нормальний режим обслуговування платіжних карток найближчим часом", - заявили в прес-службі.
"Національний кредит"
Одержати гроші з картки банку можна тільки у відділенні на Тургенівській, 52/58. "У наших банкоматах грошей поки нема", - повідомили у відділі платіжних карток "Національного кредиту". Добовий ліміт по операціях із платіжною карткою - 300 гривень. Довідатися, які банкомати завантажені готівкою, можна за телефоном (044) 486-16-70.
* Банк виплачує 20% депозиту вкладникам-пенсіонерам, розмір депозиту яких не перевищує 10 тис. грн.
** За депозитними картками з банкоматів і в касі можна одержати 100 грн. на день, за іншими картками - 1000 грн.
*** У повному обсязі видається тільки зарплата в головному офісі на вул.Б.Хмельницького, 16-22.
**** З депозитних і зарплатних карток можна зняти 1000 грн., з пенсійних карток - 500 грн.
***** Одержати зарплату можна в касі банку в розмірі 300 грн. на добу, пенсію - 500 грн., відсотки за вкладами виплачуються з лімітом 100 грн. на тиждень по вкладах не більше 5 тис. грн.
****** Зарплати виплачуються по 100 грн. на добу, пенсії - по 500 грн.
******* Виплата відсотків за депозитами у гривні - 100 грн. на день, за доларовими депозитами - $100.
******** Тільки зарплата і пенсія.
********* Банк виплачує відсотки за депозитами у розмірі 200 грн., $20 або 20 євро на тиждень.
Дані комерційних банків (телефонне опитування), "Дело"
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас