Новинка від Finance.ua “Домашні фінанси” навчить українців ощадливості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новинка від Finance.ua “Домашні фінанси” навчить українців ощадливості

5283
Портал Finance.ua презентував нову інтернет-послугу – сервіс “Домашні фінанси”. Даний проект покликаний навчити українців раціональніше використовувати власні фінансові кошти.
Сучасні економічні реалії змушують споживачів переглянути своє ставлення до надмірного споживання. Більшість українців прагнуть максимально скоротити свої витрати та раціональніше розпоряджатися власними фінансами. Саме для них створено сервіс домашньої бухгалтерії “Home.Finance.Ua - Домашні фінанси”, який дозволяє фіксувати показники, типи фінансових надходжень власника, вносити зміни у реальному часі, а в результаті, більш ефективно контролювати власні прибутки та витрати. Введення даних здійснюється як через Інтернет, так і через SMS-повідомлення.
Новинка від провідного фінансового порталу Finance.ua навчить пересічного українця самоорганізації та відповідальності за власні грошові операції. Застосування у повсякденному житті інтернет-сервіса “Home.Finance.Ua - Домашні фінанси” дозволяє людині максимально ефективно спланувати бюджет та оцінити власну кредитоспроможність.
Вирішення цих щоденних питань є актуальним як для домогосподарок, так і для власників бізнесу. Грамотний контроль за грошовими потоками дає споживачам можливість змінити власну фінансову ситуацію, попередити скочування до фінансової прірви та унеможливити банкрутство.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас