Змінились правила оформлення візи в Естонію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Змінились правила оформлення візи в Естонію

441
З ініціативи МЗС і МВС Естонії і за підтримки парламенту країни скасовується поняття офіційного запрошення для оформлення гостьової візи. Новий порядок набуде чинності наприкінці літа.
За словами прес-секретаря МВС Крістіни Карева, скасування візових запрошень набуде чинності через два місяці після опублікування поправок у закони в збірнику Riigi Teataja.
Щоб скасувати візові запрошення в Естонію, чиновникам двох міністерств довелося запропонувати парламенту внести поправки в цілу низку законів - від закону про документи, що засвідчують особистість, про іноземців, про держмито, про консульські установи до закону про громадянство, передає Газета.Ru.
"Усі інші вимоги щодо оформлення візи в Естонію залишаються колишніми. До набрання чинності новим порядком чинні візові запрошення оформлюються в Департаменті громадянства та міграції", - повідомила прес-секретар МЗС Керсті Луха.
"Разом зі зміною закону зникне візове запрошення як один з можливих документів для іноземців, які підтверджують мету та обставини візиту в Естонію, - сказав міністр внутрішніх справ Юрі Піхл. - Відмова від візових запрошень зробить простішим відвідування нашої країни для громадян третіх країн, зокрема для туристів з Росії".
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас