Всесвітній зерновий форум 6-7 червня планує обговорити механізм управління світовими запасами зерна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всесвітній зерновий форум 6-7 червня планує обговорити механізм управління світовими запасами зерна

Аграрний ринок
232
Всесвітній зерновий форум, який 6-7 червня відбудеться в Санкт-Петербурзі, у числі інших злободенних питань розвитку світового зернового ринку планує обговорити і механізм управління світовими запасами зерна.
"Є ідея запропонувати форуму обговорити механізм управління світовими запасами зерна", - повідомив президент Російського зернового союзу Аркадій Злочевський на прес-конференції у вівторок у Москві.
За його словами, "це дуже важлива річ для втримання кон'юнктури ринку".
Він повідомив, що в цей час Світовий банк готує доповідь на цю тему, яка буде запропонована для обговорення на форумі.
Говорячи про завдання форуму в цілому, А.Злочевський повідомив, що на ньому передбачається гармонізувати різні вектори регулювання зернових ринків, знайти форми співробітництва для того, щоб побороти ті ризики, які неможливо побороти в кожній країні поодинці.
За його словами, механізми взаємодії країн у зерновому господарстві можуть бути різні, але стабілізувати світові зернові баланси можна тільки спільними зусиллями.
А.Злочевський повідомив, що до теперішнього часу про своє бажання взяти участь у роботі форуму заявили представники понад 50 регіонів Росії, міністри сільського господарства більше 20 країн світу, голови низки міжнародних організацій, у тому числі ФАО (сільськогосподарська і продовольча організація ООН), Світового банку, Європейського банку реконструкції та розвитку, а також представники різних сільськогосподарських організацій інших країн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас