Фондові індекси Азії падають у середу на побоюваннях недостатності банківських капіталів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фондові індекси Азії падають у середу на побоюваннях недостатності банківських капіталів

Фондовий ринок
84
Фондові індекси Азії падають у середу на побоюваннях недостатності банківських капіталів у США, після того як інформоване джерело повідомило, що Bank of America потребує в новому капіталі більше інших банків, що пройшли урядові стрес-тести, повідомляє агентство Bloomberg.
Зведений фондовий індекс АТР MSCI Asia Pacific (без урахування Японії) опустився на 0,5%. Гонконгський Hang Seng майже не змінився, австралійський S&P/ASX 200 втратив 0,6%, південнокорейський Kospi - 0,5%. У Японії в середу вихідний.
"Складно досягти поступального відновлення світової економіки доти, поки не оправиться фінансова система. Результати стрес-тестів показують, що проблеми ще не скінчилися", - заявив представник Colonial First State Global Asset Management Стівен Хелмерік.
Банки США можуть опублікувати нову стратегію залучення капіталу або викупу державних часток після того, як у четвер Федеральний резерв оприлюднить результати стрес-тестів. За даними інформованих джерел Bloomberg, потреби Citi у капіталі менше, ніж Bank of America, оскільки компанія вже планує конвертацію приналежному уряду привілейованих акцій у звичайні.
Вартість акцій China Construction Bank Corp. упала на 4,4% після того, як газета Financial Times опублікувала інформацію про можливий продаж частки Bank of America у китайському банку для залучення капіталу.
Котирування паперів провідного видобувного концерну світу BHP Billiton Ltd. опустилися на 2% на тлі зниження цін на нафту і мідь.
Акції провідної компанії Китаю з видобутку нафти на шельфі Cnooc Ltd. подешевшали на 3,1%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас