Декларації про доходи, отримані від здачі житла в оренду в Москві, надали в 2008 році 15536 осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Декларації про доходи, отримані від здачі житла в оренду в Москві, надали в 2008 році 15536 осіб

Казна та Політика
220
Декларації про доходи, отримані від здачі житла в оренду в Москві, представили в 2008 році 15536 людей, з них 6804 - у результаті проведення контрольної роботи податкових органів. Про це повідомляє прес-служба УФПС Росії по м. Москві.
Як підкреслюють у московській податковій службі, особи, що одержують доходи від здачі майна в оренду, зобов'язані представити податкову декларацію в термін не пізніше 30 квітня року, наступного за роком, у якому був отриманий такий дохід. Сплата податку по такій декларації повинна бути зроблена платником податків у термін не пізніше 15 липня року, у якому була представлена декларація.
Особи, що не представили податкову декларацію і не сплатили податок, підлягають притягненню до податкової відповідальності, передбаченої статтями 119 і 122 Податкового кодексу Російської Федерації. Крім того, за несплату податку у великих розмірах такі особи можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності.
Залучення до декларування фізичних осіб, що здають нерухоме майно в оренду, є одним із пріоритетних напрямків роботи податкових органів. Дана робота здійснюється на підставі відомостей, що надходять із органів Федеральної міграційної служби, ГУП міста Москви "Московський міський Центр орендного житла", а також зі звернень громадян.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас