В 20 областях України проходять дочасні вибори міських і сільських голів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В 20 областях України проходять дочасні вибори міських і сільських голів

Казна та Політика
204
В 20-ти областях України в неділю проходять дочасні вибори міських, селищних і сільських голів. Всі виборчі дільниці відкрилися вчасно й без порушень, повідомляє прес-служба партії "Єдиний центр"
За інформацією "Єдиного центру", представники якого балотуються і є спостерігачами на виборах, як і представники інших політсил, голосування в неділю проходить без особливих порушень.
Занепокоєння викликає лише місто Лисичанськ Луганської області, де з вечора суботи не може зібратися в повному складі тервиборчком. Потім з бюлетенів не виключили прізвище кандидата на посаду Лисичанського міського голови Сергія Баранника, який був знятий з виборів за рішенням Донецького адміністративного апеляційного суду. Така ситуація може призвести до зриву виборів, відзначають в ЄЦ.
У неділю проходять позачергові вибори міських, селищних і сільських голів в 48 населених пунктах України. В 46-ти беруть участь кандидати від "Єдиного центру". Партія регіонів представлена в 19 виборчих кампаніях, БЮТ - в 18, Блок Литвина - в 15, КПУ - в 6, НУ-НС - в 5 населених пунктах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас