S&P може знизити рейтинги ArcelorMittal через погані результати I кварталу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

S&P може знизити рейтинги ArcelorMittal через погані результати I кварталу

115
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's поставило рейтинги найбільшої у світі сталеливарної компанії ArcelorMittal на перегляд з "негативним" прогнозом.
Довгочасний корпоративний рейтинг компанії "ВВВ+" і рейтинги облігацій можуть бути знижені через надзвичайно слабкі показники ArcelorMittal у першому кварталі, говориться в прес-релізі агентства.
Як повідомлялося, компанія закінчила перший квартал із чистим збитком в $1,06 млрд проти прибутку в $2,37 млрд за аналогічний період роком раніше. Виторг знизився майже вдвічі - до $15,1 млрд. EBITDA упала в 5,7 рази - до $883 млн.
ArcelorMittal є найбільшою сталеливарною компанією світу і лідирує у всіх сегментах виробництва сталі. В 2008 році вона випустила 103,3 млн тонн сталі, що становить близько 10% світового виробництва. Штат компанії перевищує 326 тис. чоловік, які працюють більш ніж в 60 країнах. Акції ArcelorMittal торгуються на біржах Нью-Йорка, Амстердаму, Парижу, Брюсселя, Люксембургу та чотирьох біржах Іспанії (у Барселоні, Більбао, Мадриді та Валенсії).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас