Київ виключає відключення від житлокомпослуг боржників у період кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ виключає відключення від житлокомпослуг боржників у період кризи

Енергетика
314
Київська міська державна адміністрація виключає відключення від житлово-комунальних послуг городян-боржників за них у період фінансово-економічної кризи. Про це журналістам сказав перший заступник голови Київміськадміністрації, виконувач обов'язків голови Анатолій Голубченко.
"У період кризи не поводяться із людьми методом тиску і шантажу, у період кризи - домовляються, тому будемо домовлятися", - сказав він.
Також Голубченко нагадав, що міськадміністрація не може стягувати з городян борги за житлокомпослуги за допомогою колекторських компаній, тому що прокуратура Києва опротестувала це рішення мерії.
Він повідомив, що через протест прокуратури мерія не вибрала компанію-колектора, незважаючи на те, що конкурс з її відбору був проведений.
Як повідомляло агентство, прокуратура Києва вимагає від Київміськадміністрації відмовитися від стягнення боргів за житлокомпослуги з городян-боржників, що проживають у будинках комунальної власності, із залученням колекторських компаній.
У січні Київміськадміністрація вирішила стягувати борги за житлокомпослуги з городян-боржників із залученням колекторських компаній.
Адміністрація вважає, що залучення колекторів до стягнення боргів є єдиним виходом для компаній-виробників житлокомпослуг для одержання грошей з населення, щоб мати можливість розраховуватися за спожитий газ і енергію.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас