Світові автогіганти спробують завоювати ринок КНР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світові автогіганти спробують завоювати ринок КНР

325
Провідні світові автовиробники візьмуть участь в XIII міжнародному шанхайському автосалоні, який пройде з 20 по 28 квітня, пише Bloomberg.
При цьому, як відзначає агентство, Daimler змінив свої плани і пропустить токійську виставку, Nissan відмовився брати участь у франкфуртському автосалоні, а основні європейські марки не поїдуть цього року в Детройт. Однак усі вони підтвердили свою участь у Шанхаї. Так, наприклад, генеральний директор Porsche Венделін Відекінг повідомив, що представить там новий спортивний седан Panamera.
"Зараз кожний автовиробник прагне потрапити на китайський ринок. Неважливо, з якими труднощами доводиться стикатися компаніям, тут, у Шанхаї, вони повинні показати все, на що здатні", - говорить аналітик авторинку із Шанхая Рикон Цзя.
Віце-президент оргкомітету виставки Лоуренс Лу відзначає, що у світових автовиробників цього року є шанси завоювати китайський ринок. "Самотужки ми не можемо впоратися зі зростаючими потребами китайських споживачів, тому іноземні компанії можуть розраховувати на певний успіх", - сказав він.
Цього року у виставці візьме участь більше 1,5 тисячі компаній, що є рекордом за всю історію її проведення, відзначає Bloomberg.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас