У Мережі гуляє великодній троян, що краде паролі доступу до банківських онлайн-сервісів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мережі гуляє великодній троян, що краде паролі доступу до банківських онлайн-сервісів

573
Pandalabs виявила банківського трояна Banker.LSL, який використовує відео з великодньою тематикою для зараження користувачів з наступною крадіжкою грошей з їхніх рахунків в інтернет-банках.
Щоб не викликати підозр у користувачів, їм демонструється відео, і одночасно із цим установлюється шкідлива програма. Троян Banker.LSL спеціально розроблений для крадіжки паролів доступу до банківських онлайн-сервісів. Він перехоплює управління і зчитує інформацію із клавіатури, відслідковує рухи мишки і її кліки, перехоплює скріншоти відкритих веб-сторінок і зчитує інформацію, яку користувач уводить при заповненні різних веб-форм (форма авторизації, анкети та ін.).
Троян завантажує на ПК користувача набір текстових файлів, у яких він зберігає перехоплену інформацію, а потім намагається їх відправити на спеціальну веб-сторінку.
Луїс Корронс, технічний директор Pandalabs, закликає користувачів бути обережними, тому що цей тип трояна звичайно поширюється з електронними повідомленнями. "Крім того з ним можна зіткнутися при спробі скачати в інтернет-форумах якесь відео з YouTube. У результаті цього на комп'ютер користувача завантажується троян", - пояснив Корронс.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас