Yahoo знову буде скорочувати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Yahoo знову буде скорочувати

177
Yahoo готується до нового витка масштабних звільнень персоналу. Про це пише The Wall Street Journal з посиланням на обізнане джерело в компанії. Очікується, що офіційна інформація з даного питання буде оприлюднена на наступному тижні.
Представник компанії відмовився коментувати ситуацію, а видання The New York Times 14 квітня повідомляло про те, що Інтернет-гігант готується до нової хвилі скорочень.
У місті Саннівейл (штат Каліфорнія) Yahoo уже кілька разів проводила скорочення співробітників за останні два роки. Це було зроблено з метою пом'якшення наслідків глобальної економічної кризи, яка змусила компанію серйозно похитнутися.
Станом на кінець 2008 року, у штаті Yahoo перебувало 13 600 людей.
У грудні 2008 року було звільнено близько 1400 службовців Інтернет-гіганта і повідомлялося, що компанія може вдатися до подальших скорочень якщо буде потреба. Yahoo постраждала сильніше, ніж інші Інтернет-компанії (наприклад, Google) оскільки її клієнти різко знизили витрати на рекламу у світовій мережі.
Нагадаємо, в 2008 році корпорація Microsoft виявляла готовність купити Yahoo повністю за 47,5 мільярди доларів, але керівництво інтернет-компанії порахувало цю суму недостатньою. Тоді Microsoft запропонувала придбати пошуковий бізнес Yahoo, однак знайти спільну мову сторонам так і не вдалося.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас