Мільярдер Трамп радить під час рецесії купувати нерухомість — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мільярдер Трамп радить під час рецесії купувати нерухомість

Нерухомість
1416
Американський мільярдер Дональд Трамп радить під час економічної рецесії купувати нерухомість. "Зараз прекрасний момент - піти і купити будинок", - сказав Трамп, виступаючи в програмі телеканалу ABC News Good Morning America.
"Ви можете навіть втратити один свій будинок, а потім стати власником набагато кращого будинку", - додав магнат.
Разом з тим Трамп визнав, що зараз дуже важко взяти іпотечний кредит, і звинуватив банки в тому, що вони не надають кредитів.
"Те, що роблять зараз банки, - це жахливо. Вони мають у своєму розпорядженні мільярди доларів платників податків і вони не дають і не позичають їм ці гроші", - заявив він.
Виходом із цієї, здавалося б, тупикової ситуації, на думку Трампа, є придбання нерухомості, що перебуває у власності банків.
За стандартною схемою банки одержують у своє володіння будинки після банкрутства домовласників, не здатних виплачувати іпотечні внески. У міру поглиблення економічної кризи, усе більше будинків переходить у відання фінансових установ.
"Банки не хочуть ці будинки, у них їх тисячі. Вони не знають, що з ними робити", - сказав Трамп, додавши, що через це банки всіляко зацікавлені в тому, щоб продати нерухомість і підуть на багато чого, щоб зробити це можливим.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас