У 2009 р. київські таксисти втратили третину клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2009 р. київські таксисти втратили третину клієнтів

1318
За перші три місяці року кількість замовників київських служб таксі впала на 30% і продовжує скорочуватися, пише "Дело". У зв'язку із цим таксисти приймають уже всі замовлення і навіть знижують свої розцінки.
У місті вже закрилися щонайменше 30 компаній, а, що залишилися, були змушені значно знизити розцінки. При цьому загальна кількість машин, з різним ступенем легальності, що займаються візництвом, суттєво збільшилася. На ринок вийшли виснажені кредитами власники новеньких автомобілів. Із цієї причини на вулицях міста можна запросто побачити цілком престижні позашляховики та автомобілі бізнес-класу.
Решта змушені були знизити свої розцінки. Якщо раніше мінімальна вартість проїзду в більшості компаній становила 30-35 грн., то зараз 15-20 грн. Зменшилася і ціна проїзду: по місту - з 2,5 до 2 грн./км, а за межами столиці - з 3,5 грн. до 3 грн./км. А диспетчерські служби на 10-15% знизили вартість своїх послуг для водіїв. Примітно, що, зменшуючи ціни, таксисти вже не скаржаться на непомірну вартість палива, тоді як ще рік тому будь-які зміни табличок на стелах АЗС незмінно провокували подорожчання їх послуг. Причому дана ситуація спостерігалася й у випадку здешевлення палива.
За матеріалами:
Ugmk.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас